Openingstijden

Direct contact opnemen

Telefonisch contact opnemen? 0528 - 26 41 51
Stuur ons een e-mail E-mail
Inlijsten Hoogeveen

Wikipedia zegt:

"Een passepartout is een kartonnen rand die op een kunstwerk of reproductie wordt gelegd. Het passepartout dient er in de eerste plaats voor om afstand te houden tussen een mogelijk kwetsbaar kunstwerk en het glas. Een passepartout is dan ook noodzakelijk bij het inlijsten van aquarellen of pastels. Ook bij een ets, zeefdruk, tekening of ander werk op papier is het gebruik van een passepartout aan te bevelen."

Inschrijven nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws kunt u zich hieronder inschrijven.

Uw naam

Uw e-mailadres


Passe-partoutkarton

Karton dat wordt gebruikt voor inlijstwerk, presentatie, als tussenlegvellen of als steunvellen. Passe-partoutkarton is verkrijgbaar in een zuurvrije en niet zuurvrije variant. De zuurvrije versie is geschikt voor conserverend inlijsten. Passe-partoutkarton heeft in de regel een dekblad dat op de kern wordt geplakt.
Passepartouts hebben wij in vele kleuren, met diverse designs, vervaardigd van zuurvrij karton. Wij snijden ze graag voor u op de gewenste maat. Ook rond en ovaal is voor ons geen probleem. Door met meervoudige passe-partouts te werken, of andere materialen creëren we net dat wat u zoekt.
Vraag naar onze ‘klaar terwijl u wacht’ snij service! Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment.